ny-väska-2018-eloflex-elrullstol

Ny förbättrad skyddsväska till Eloflex

Vi på Eloflex är noga med att lyssna på våra användare och ta till oss av synpunkter och förbättringsförslag. Under hösten har vi fått förslag från er användare på hur vi kan göra vår skyddsväska bättre och vi är nu mycket glada över att kunna släppa en ny förbättrad väska.

Den nya väskan som finns i lager från mitten av december har förbättrats på flera punkter i jämförelse med den tidigare modellen. Förbättringarna baseras på önskemål från er användare.

Lättare att sätta på

Många av er har hört av sig och haft synpunkter på att den tidigare väskan varit för liten och trång och att den varit svår att sätta på. Det problemet har vi löst genom att göra den nya väskan öppningsbar i sidorna. Med hjälp av kardborrelåsning kan man nu öppna väskan i båda sidorna för att på så sätt enkelt kunna trä väskan över stolen. När man sedan försluter öppningarna får väskan en perfekt passform oavsett modell.

Lyft med stolen i

På den nya förbättrade väskan har vi bytt ut kardborrefästet i botten mot två starka spännen. Den nya konstruktionen innebär att väskan nu kan lyftas i sina handtag med stolen i, utan att man riskerar att den öppnar sig och att stolen faller ur. Detta är extra viktigt när man checkar in sin Eloflex inför resa med flyg eftersom flygplatspersonalen ofta lyfter din Eloflex i handtaget vid ombordlastning.

Skydda din stol

Skyddsväskan är ett bra sätt att vara lite extra rädd om din Eloflex vid transporter. Väskan skyddar för repor och smuts och från vatten eller snö vid dåligt väder. Den nya förbättrade väskan har samma pris som den tidigare. Du kan beställa den direkt från oss eller köpa den hos någon av våra återförsäljare.

Om du redan köpt en väska av den tidigare modellen och nu vill köpa en ny förbättrad väska erbjuder vi dig 50% rabatt på den nya väskan. Välkommen att maila oss på info@eloflex.se