norge Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Eloflex i Norge

Det är med stor glädje vi kan meddela att Eloflex hopfällbara elrullstolar nu också finns att tillgå i Norge. Genom vår norska distributör Hjelpemiddeleksperten As lanseras Eloflex idag, måndagen den 17 oktober på den stora Hjälpmedelsmässan i Oslo.

Efterfrågan av Eloflex hopfällbara elrullstolar är redan stor i Norge och många norska konsumenter har hört av sig till Eloflex i Sverige med frågan om vart i Norge kan man prova, och köpa Eloflex. Det är därför extra glädjande att vi nu kan presentera vårt samarbete med Hjelpemiddeleksperten As.

Hjelpemiddeleksperten As er en av Norges ledande leverantörer och distributörer av tekniska hjälpmedel för handikappade över hela Norge. Bolagets huvudkontor ligger i Stjørdal och man har avdelningskontor i Oslo. Det finns totalt sex säljcenter över Norge.

Hjelpemiddeleksperten As har många års erfarenhet och kompetens beträffande tekniska hjälpmedel för förflyttning som vänder sig mot rörelsehindrade och handikappade.

Lanseringen av Eloflex sker i Hjelpemiddelekspertens monter på mässan i Oslo. Det är fjärde gången som Norges Handikappförbund genomför Hjelpemiddelmessa Øst. Denna gång satsar man större än någonsin på Norges Varemesse på Lillestrøm!

För mer information om Hjelpemiddeleksperten, besök http://h-e.no/

För mer information om mässan, besök http://oslo.nhf.no/nyhetsarkiv/hjelpemiddelmessa-ost-2016

För mer information om Eloflex på norska, besök http://h-e.no/produkt/eloflex/