Eloflex hopfällbar elrullstol naturen

Eloflex i naturen

Alla borde ha rätt och möjlighet att få vistas i naturen, att värmas av solen, att andas frisk luft och att kunna njuta av lugnet. Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex kan du få friheten tillbaka, även om du har svårt att gå, inte kan framföra manuell rullstol eller är lite äldre. Eloflex är Sveriges smartaste elrullstol. En helt ny generation lätta och hopfällbara elektriska rullstolar som passar alla, ung eller gammal, stark eller svag.

Det är lätt att förstå hur Eloflex på ett positivt sätt kan förändra vardagen för många. En promenad på dina egna villkor ger energi och glädje. Eloflex PLUS-modeller har extra stora hjul för att fungera även på ojämna underlag, på grusvägar, gräs och kullersten. En hopfällbar elrullstol med låg vikt är dessutom perfekt att ta med i bilen och på resan. Nu kan du hälsa på släkt och vänner var de än befinner sig. Nu kan du känna dig fri och oberoende.

Eloflex väger bara 26 kg och tar lika lite plats som en medelstor resväska i hopfällt läge. Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i parken, på stan, i butiker, på restauranger och andra trånga platser.

Följ oss på Facebook för fler nyheter. Klicka här.