eloflex-elrullstol-kina semester

Med Eloflex i Kina

Vi fick en semesterhälsning från Kina i veckan. Den var från Sven Andersson som besökt det stora landet i öst med sin Eloflex. Sven som kört över 90 km under sitt besök låter hälsa att det funkar utmärkt att ta sig fram på gatorna i Kina med Eloflex hopfällbara elrullstol.

Sven som tidigare under året har varit i USA tycker Eloflex är den perfekta elrullstolen när man är ute och reser. Den fungerar bra att ta med på flyget och det är en klar fördel att man kan lasta in den i en vanlig bil. Sven planerar att återvända till Kina inom kort och vi önskar ännu en trevlig resa.

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för dig som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare.

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?