eloflex-italien-hopfällbar-elrullstol-semester-resa-italien

Med Eloflex i Italien

Vi fick en semesterhälsning från Italien i veckan. Den var från Marianne och Lars som rest genom Europa med sin husbil för att förlänga sommaren. Att döma av bilden verkar det inte gå någon nöd på varken Marianne eller elrullstolen i det soliga vädret i Italien.

Marianne och Lars låter hälsa att det funkar utmärkt att ta sig fram på de ojämna gatorna i Sydeuropa med Eloflex och att man enkelt kommer in på restauranger och hotell. Eloflex hopfällbara konstruktion och låga vikt gör den dessutom enkel att lasta in i husbilen. Det lär bli fler resor i framtiden tack vare Eloflex.

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyg, båt, buss eller tåg. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för dig som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare. Kanske dags att boka din nästa resa?

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?