Ease förbättrar din Eloflexupplevelse

Ease by Eloflex är en serie svensktillverkade tillbehör som optimerar ditt Eloflexanvändande. Gemensamt för alla Ease-produkter är ökad komfort vid långvarigt sittande och hög kvalitet för dagligt användande.

Ease är för dig som älskar din Eloflex och som använder den flera timmar i sträck. Dynorna i sortimentet gör att du kan sitta lika bekvämt köksbordet, framför TVn, i bilen eller i en manuell rullstol.

Vi vill att du ska kunna uppleva ännu mer. Ease har tagits fram för den aktiva användaren som sitter långa stunder och som vill ha ett ökat välbefinnande på utflykten, resan eller i det vardagliga livet. De olika produkterna från Ease ger ökad komfort, vilket i sig är en förutsättning för att kunna njuta av den frihet som en Eloflex ger dig.

Den som har svårt att gå förblir ofta sittande hela dagen. En bra dyna med hög komfort är därför lika viktig som bra skor för den som går mycket. Ease by Eloflex erbjuder premiumdynor med optimal sittkomfort som kan användas vid alla tillfällen, i din rullstol, i hemmet och på resan. Upplev skillnaden med Ease by Eloflex.

Läs mer om Ease och de olika modellerna här.