Eloflex rekommenderar Airshells

Skall du ut och flyga med din Eloflex? I så fall vill vi tipsa dig om Airshells, ett bra sätt att skydda din elrullstol när du checkar in den på flyget. Airshells är en vadderad skyddsväska som tagits fram i samarbete med de ledande flygbolagen och som kan hyras på de flesta flygplatser i Sverige och Europa.

Airshells väskor är perfekt för dig som vill vara extra rädd om din Eloflex vid flygresor. Du bokar enkelt din väsla på Airshells hemsida på Internet och hämtar sedan upp din väska när du anländer till flygplatsen innan avgång. Flygbolagen rekommenderar att man använder Airshells och påminner om att man som passagerare har en skyldighet att skydda sitt incheckade specialbagage för att undvika skador.

För en hopfällbar elrullstol från Eloflex rekommenderas en standardväska för sitt- och kombivagnar (stroller/pram) med måtten 105 x 65 x 50 cm. Priset är 189 kr för första veckan och därefter 75 kr per vecka. När du återvänder efter din resa lämnar du enkelt tillbaka väskan på flygplatsen där du landar.

Observera att du alltså inte skall hyra en rullstolsväska avsedd för manuella rullstolar utan en väska anpassad för barnvagnar. Den väska som passar Eloflex finner du genom att klicka här.

Mer information om Arishells finner du på deras hemsida, www.airshells.com där du också enkelt bokar din egen väska inför kommande resor.

Vi på Eloflex önskar dig en trevlig semester!