Slideshow Items

 • hero

  EASE BY ELOFLEX

  Svensktillverkad premiumdyna för skönt sittande hela dagen

EASE FÖRBÄTTRAR DIN ELOFLEXUPPLEVELSE

Ease by Eloflex är en serie svensktillverkade tillbehör som optimerar ditt Eloflexanvändande. Gemensamt för alla Ease-produkter är ökad komfort vid långvarigt sittande och hög kvalitet för dagligt användande.

Ease är för dig som älskar din Eloflex och som använder den flera timmar i sträck. Dynorna i sortimentet gör att du kan sitta lika bekvämt köksbordet, framför TVn, i bilen eller i en manuell rullstol.

ETT SKÖNT OCH SMÄRTFRITT SITTANDE GER LIVSGLÄDJE

Vi vill att du ska kunna uppleva ännu mer. Ease har tagits fram för den aktiva användaren som sitter långa stunder och som vill ha ett ökat välbefinnande på utflykten, resan eller i det vardagliga livet.

De olika produkterna från Ease ger ökad komfort, vilket i sig är en förutsättning för att kunna njuta av den frihet som en Eloflex ger dig.

KOMFORT – FÖR ALLA PLATSER OCH TILLFÄLLEN

Den som har svårt att gå förblir ofta sittande hela dagen. En bra dyna med hög komfort är därför lika viktig som bra skor för den som går mycket.

Ease by Eloflex erbjuder premiumdynor med optimal sittkomfort som kan användas vid alla tillfällen, i din rullstol, i hemmet och på resan. Upplev skillnaden med Ease by Eloflex.

HANDGJORD KVALITET FRÅN TRÄSLÖVSLÄGE

Ease by Eloflex är handgjorda svensktillverkade komfortprodukter från Träslövsläge i Halland. Sortimentet, som är speciellt framtagen för Eloflex, sys för hand, kontrolleras och förpackas i fabriken utanför Varberg innan de skickas vidare till Eloflex för distribution till slutanvändaren

FÖREBYGGER OCH LINDRAR IRRITATION OCH SMÄRTA

Ett långvarigt sittande kan ibland innebära problem som ömhet i rumpa och rygg, hudirritation, kramp eller i värsta fall sår.

Med komfortprodukterna från Ease förebygger du problem och undviker trycksår. Ease produkter lindrar också smärta och minskar existerande problem.

Hitta din Ease

Slideshow Items

 • PREMIUMDYNA - EASE ONE

  Ease One är en mjuk och komfortabel premiumdyna för personer som sitter långa stunder. Dynan har...

 • PREMIUMDYNA - EASE WEDGE

  Ease Wedge är en kilformad sittdyna som är förhöjd i framkant. Den är speciellt anpassad för att...

 • EASE SVANKSTÖD

  Ease Lumbar Support är ett ergonomiskt utformat svankstöd i viskoelastiskt skum. Svankstödet form...

 • EASE ARMSTÖDSKUDDE

  Ease Rest är ett mjukt överdrag till armstöden på din Eloflex. Det mjuka skummet är 1 cm tjockt o...

 • EASE RYGGSTÖDSVADDERING

  Ease Tube är ett mjukt skumöverdrag till ryggstödet på din Eloflex. Tube ger en mjukare och behag...

 • INKONTINENSSKYDD

  Ett inkontinensskydd till din dyna hjälper dig om olyckan skulle vara framme. Men den ger också e...

ÅTERFÖRSÄLJARE – HÄR KÖPER DU EASE

Ease by Eloflex säljs där våra hopfällbara elrullstolar säljs. Klicka här för en komplett lista över återförsäljare eller kontakta oss om du vill veta mer.