Den sällsynta dagen

Idag uppmärksammar vi att det är Rare Disease Day, eller Sällsynta dagen som den kallas på svenska. En dag då ovanliga sjukdomar står i fokus, d.v.s. sjukdomar som innehas av högst 100 per 1 miljon invånare.

Många av dessa sjukdomar är så kallade muskeldystrofier, vilket innebär att musklerna i kroppen försvagas. De som drabbas får inte bara svårt att gå, eftersom hela kroppen försvagas får de också svårt att själva köra en manuell rullstol. En hopfällbar elrullstol från Eloflex gör livet lite lättare och ökar möjligheterna att klara saker på egen hand. När behovet av hjälp från andra minskar ökar känslan av frihet.

Eloflex är en helt ny generation hopfällbara elrullstolar med unika egenskaper, perfekta för vardagssysslor på egen hand. Den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning på en enda laddning. Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser. Du kommer att ta obetydlig plats på restauranger och kaféer och du kommer in på en vanlig handikapptoalett.