Så syns du bättre i trafiken

Ibland får vi förfrågningar från våra användare om hur man kan synas bättre när man är ute och kör med sin Eloflex efter mörkrets intrång. Här nedan delar vi med oss av våra bästa tips.

Det är så klart viktigt att man syns på ett tydligt sätt när man är ute och kör med sin Eloflex i mörkret, på samma sätt som när man cyklar eller går. Vi rekommenderar både reflexer men också en enklare cykelbelysning.

Nödvändiga tillbehör hittar du i de flesta cykelaffärer, men också i hjälpmedelsbutiker och i affärer som Biltema och Jula. Vi har hittat våra favoriter på Clas Ohlson som ju också har webbshop om du vill beställa över Internet.

Reflexer

De bästa reflexerna är de som man normalt sätter runt armen eller benet. Dessa sätts med enkelhet runt lämpliga delar av ramen på din Eloflex. Vårt exempel från Clas Ohlson kostar 39,90 kr för två. Läs mer här: www.clasohlson.com/se/Snap-reflex-Asaklitt/34-9146

eloflex reflex

Belysning

Vad gäller belysning passar de allra flesta batteridrivna cykelbelysningar. Vi har provat ett alternativ från Clas Ohlson som är både billig och enkel att montera. Priset är 69,90 kr (för ett paket med både fram och baklyse). Mer information finner du här: www.clasohlson.com/se/Cykelbelysning-LED/31-5470

eloflex belysning