Frihet

Slide background

Glädje

eloflex-hopfällbar-elrullstol-egen-bil

Ta med i bilen

eloflex-hopfällbar-elrullstol-frihet

Oberoende

Slide background

På resan

eloflex-hopfällbar-elrullstol-natur-plus

I naturen

En lätt elrullstol för alla tillfällen

Eloflex är en smart elrullstol som passar alla. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, stark eller svag.
Med en Eloflex får du utökad frihet hemma och på resan och slipper vara beroende av andra.

Eloflex hopfällbar elrullstol frihet

Oberoende frihet

Det är lätt att förstå hur en Eloflex på ett positivt sätt kan påverka vardagen för många människor. En hopfällbar lätt elrullstol är perfekt att ta med i bilen och på resan. En möjlighet som tidigare inte fanns eftersom normala elrullstolar väger mellan 80-150 kg och inte går att fälla ihop.

Den kompakta utformningen och den höga körkomforten sätter dessutom inga begränsningar vid målet. Du tar dig enkelt runt i parken, på stan, i butiken och på ett kafé eller restaurang. Och tack vare den inte är bredare än en vanlig manuell rullstol kommer du också in på toaletten. Något som tidigare varit omöjligt med din elscoter eller din traditionella elrullstol. Eloflex är en allsidig och användbar lätt elrullstol för alla tillfällen.

Aktiva användare

Eloflex är ett perfekt komplement till dig som normalt använder en manuell rullstol, men som söker en smidig elrullstol att ta med i bilen och på resan. Hög sittkomfort, låg vikt och smidigt kompakt utförande ger dig samma möjligheter som din manuella rullstol.

Läs mer här.

Svaga användare

Har du kanske en neuromuskulär sjukdom som gör det svårt att rulla din manuella rullstol lite längre sträckor. Med Eloflex får du tillbaka friheten och slipper vara beroende av någon som puttar på. Samtidigt behåller du smidigheten som ger dig full access till kaféer, restauranger, butiker och toaletter.

Läs mer här.

Äldre användare

Eloflex är den perfekta elrullstolen när man som äldre vill ta en tur i parken. Den flexibla placeringen av joysticken tillåter den som sitter i att själv köra med vänster eller höger hand, alternativt placeras den på ryggstödet* så att den som går bredvid kan köra. Eloflex finns i flera olika storlekar och passar alla brukare. Hög sittkomfort, en bekväm fotplatta och möjlighet att vika undan armstöd och fotplatta uppskattas av alla.

Läs mer här.

På resan

I hopfällt läge är Eloflex lika stor som en vanlig resväska. Den väger dessutom inte mer än 26 kg vilket gör den enkel att ta med på resan. Det spelar ingen roll om du planerar att åka bort med egen bil, checka in på flyget eller ta en busstur med dina vänner, din Eloflex kan alltid följa med. Väl framme vid resans mål kommer du att uppskatta friheten med din Eloflex.

Läs mer här.

Elskoter för nordiskt klimat

Eloflex hybridskoter är framtagen för att klara av det nordiska klimatet. Den tar sig fram på alla underlag året runt och är ett alternativ till dig som vill ha en snabb och kraftfull promenadskoter för utomhus- och inomhusbruk. Den är precis som våra elrullstolar hopfällbar och kan tas med i bilen.

Läs mer här.

Det här gör Eloflex unik

Eloflex liknar ingen tidigare elrullstol. Det här är något nytt, modernt och användbart.
Eloflex är lätt, smidig och hopfällbar. Helt enkelt precis så som en elrullstol borde vara.

Låg vikt

En Eloflex väger mellan 3 till 5 gånger mindre än en traditionell elrullstol.

Hopfällbar

Med ett enkelt handgrepp fäller du ihop din Eloflex på bara några sekunder.

Modern teknik

Eloflex bygger på den senaste tekniken beträffande ram, batteri och motorer.

Moderna material

Eloflex har en lättviktsram gjord i aluminium vilket ger den överlägsen prestanda.

Kompakt utförande

Eloflex är elrullstolen som är lika smidig och kompakt som en manuell rullstol.

Lång räckvidd

Den låga vikten samt moderna batterier och motorer ger en räckvidd på 30 km.

* Vårdarstyrning kräver hållare som säljs som tillbehör.

Läs mer om Eloflex

Klicka på någon av länkarna nedan för att lära dig mer om Eloflex
och vad som gör våra nya elrullstolar så unika.

Klicka på någon av länkarna nedan för att lära dig mer om Eloflex och vad som gör våra nya elrullstolar så unika.

flygresan Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Resa med elrullstol

Eloflex är Sveriges smartaste resesällskap. Flyggodkända batterier, kompakt, lätt och smidig samt hopfällbar på 5 sekunder gör den enkel att ta med oavsett vart du är på väg.

bagageutrymme Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Elrullstol i egen bil

Eloflex är en smart elrullstol som du fäller ihop med ett enkelt handgrepp på några sekunder. Den låga vikten gör den lätt att lasta in i din egen bil. Nu slipper du vara beroende av Färdtjänst.

vik ihop, Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Hopfällbar elrullstol

En vikbar elrullstol förändra allt. Nu kan du fälla ihop den och ta med i din egen bil och på resan. Nu kan du förvara den i garderoben, åka vanlig taxi, boka flyg och tåg. Äntligen en smart elrullstol för alla.

Eloflex är en elrullstol med helt unika egenskaper så som lätt, smart, kompakt och hopfällbar.
Titta på våra filmer så förstår du vad som skiljer Eloflex från traditionella elrullstolar.