NY DYNA TILL DIN ELOFLEX

Premiumdynan Airpad är Eloflex senaste tillbehör. En fantastisk sittdyna som ökar komforten i din Eloflex. Med hjälp av en smart luftkammare i kombination med viskoelastiskt skum och en ventil kan dynans fasthet regleras till önskad hårdhet. Airpad passar till alla Eloflex elrullstolar, klara 150 kg brukare och är 8 cm tjock.

Airpad är en luftfylld enkammardyna som regleras med en ventil. Genom att släppa ut luft ur dynans luftkammare blir den mjukare att sitta på. Lufttrycket regleras helt utan pump. Det viskoelastiskta skummet i dynans kärna i kombination med reglerbart lufttryck ger mycket god sittkomfort och stabilitet. Luftkammaren ger en perfekt fördelning av vikt och tryck och känsliga delar avlastas.

Den här dynan minskar risken att sittsår uppstår för den som sitter länge i sin Eloflex. AIRpad kan användas förebyggande och i pågående behandling av sittsår upp till EPUAP (European Pressure Ulcer Advisory Panel) nivå 2.

Airpad kostar 1990 kr.

Smart ventil

Den smarta ventilen i dynans framkant gör det enkelt att reglera dynans mjukhet. Tekniken kräver ingen pump och är därför mycket enkel att använda.

Justera enkelt

Det är enkelt att reglera dynans mjukhet genom att släppa ut luft ur dynan samtidigt som man sitter på den. Släpp ut luft tills du upplever den optimala mjukheten i dynan. När man sedan öppnar ventilen utan att någon sitter på dynan blåser den upp sig själv.

Antiglid

Dynans grå undersida har antiglidfunktion vilket gör att den ligger stadigt vid körning och förflyttning i och ur elrullstolen.

Luftkammare

Airpad är en luftfylld enkammardyna. Det viskoelastiskta skummet i dynans kärna i kombination med reglerbart lufttryck ger mycket god sittkomfort och stabilitet. Luftkammaren ger en perfekt fördelning av vikt och tryck och känsliga delar avlastas.

Tvättbar

Dynans fodral är enkelt att ta av med hjälp av en dragkedja på dynans undersida. Fodralet kan med fördel tvättas i tvättmaskinen på 60 grader.

Passar alla modeller

Premiumdynan Airpad passar till alla Eloflex elrullstolar. Dynan klarar 150 kg brukare. Måtten är 45 cm x 45 cm x 8 cm. Vikt 860 gram. Airpad kostar 1990 kr inkl moms.